Povestea brandului IGLU acoperisuri

Istoric, cultura orgaizationala


IGLU acoperisuri este o companie infiintata in 2007, cu capital integral privat, ce are ca obiect de activitate distributia si montarea sistemelor de acoperis (tigla metalica, tabla faltuita, sistem pluvial, ferestre de mansarda).

Seriozitatea si promptitudinea de care a dat dovada in onorarea comenzilor, precum si calitatea produselor si a serviciilor oferite, au impus-o pe segmentul de piata pe care actioneaza. IGLU acoperisuri are o echipa tanara si motivata de profesionisti, care este gata sa raspunda oricand provocarilor venite din partea clientilor.

Am adoptat genul de cultura organizationala bazata pe rezultate.Incercam sa facem lucrurile cat mai bine si ne valorizam angajatii pe care ii incurajam sa isi fixeze si sa-si atinga propriile obiective. Acestia isi propun obiective provocatoare dar realiste, stabilesc planuri pentru a le atinge si le urmaresc cu entuziasm. Toate aceastea ne ajuta sa avem o orientare sanatoasa a activitatii angajatilor, sa fim mai eficace si mai ales sa avem clienti bine serviti.

 

De ce beneficiaza clientii nostri:

De ce beneficiaza clientii nostri:

Cere oferta