SISTEM PLUVIAL BILKA

SISTEM PLUVIAL BILKA


Sistemul pluvial BILKA - otel suedez SSAB, 12 variante coloristice, garantie: 15 ani pentru culoare, 30 ani pentru coroziune.

Sistemul pluvial numit si sistem de evacuare a apei pluviale de pe acoperis sau sistem de colectare si scurgere a apelor pluviale, are rolul de a prelua apa de pe acoperis si a o directiona catre sistemul de canalizare.

Sistemul pluvial BILKA este fabricat din otel zincat la cald si protejat multistrat pe ambele fete. Sistemul de imbinare a elementelor este simplu, rapid si eficient, nepermitand scurgerea apelor pluviale pe fatada cladirii sau infiltrarea ȋn fundatia si peretii casei. Astfel se protejeaza ȋntreaga constructive, asigurȃndu-se o durata de viata mai mare.

Materia Prima

Producerea elementelor sistemului BILKA se bazeaza pe tehnologia suedeza, folosindu-se, ca materie prima, otelul suedez de cea mai buna calitate (0,6 mm), zincat pe ambele parti (275 g/mp) si acoperit cu Prelaq Nova (2 x 50 microni). Stratul de Prelaq Nova confera produselor o suprafata de 0 netezime deosebita, stabilitate foarte mare a culorii in timp, precum si o rezistenta solida la actiunea apei de ploaie si a agentilor poluanti din atmosfera.

Cele cinci straturi care protejeaza banda metalica, garanteaza rezistenta la coroziune a fiecarui element si confera o foarte lunga durata de viata acestor produse. Acesta este motivul pentru care sistemul BILKA ofera garantii pentru o rezistenta indelungata in timp, singura operatie de intretinere pe care o necesita fiind simpla curatare de murdarie a jgheaburilor.

1 - Otel 2 - Strat zinc 3 - Strat primer 4 - Strat pasivare 5 - Prelaq NOVA


Paramentru Valoare Norma
Utilizare Exterior -
Grosimea suprafetei 50 µm/50 µm ISO 2808
Toleranta grosimii suprafetei 6 µm EN 10 169-1
Luciu 40 EN 13523-7
Temperatura minima de formare + 15 °C -
Rezistenta la impact 8 EN 13523-5
Duritate HB-F EN 13523-4
Temperatura maxima de lucru + 100 °C -
Categoria UV RUV3 prEN 10169-2
Categoria de rezistenta la corodare RC4 prEN 10169-2
Variatia culorilor + 100 °C -

Sistemul Pluvial BILKA este disponibil in doua grupe dimensionale, 150/100, 125/90 si totodata accesibil in 12 variante coloristice, dar si in varianta ALUZINC, cu garantie de 25 de ani pentru coroziune. Dimensiunile si variantele coloristice dau posibilitatea realizarii unor combinatii individuale care sa fie cat mai potrivite si sa se asorteze culorii acoperisului.

Cere oferta